QPF 058 COCOON Brochure Rev 4 Page 1       

                                                 Cocoonlogo

  • Stillegående.
  • Hygienisk med vinyltrekk over varmluftsslangen som enkelt kan rengjøres

Cocoon system for konvektiv pasientvarme inkluderer en mikroprosessorstyrt CWS 4000 varmemaskin og et fult spekter av Cocoon varmetepper som passer til ulike applikasjoner for å ivareta pasientens temperaturkontroll.

Utviklingen av mikropore tepper for levering av luft gir en konstant luftsrøm og uniform distribusjon av varm filtrert luft omkring pasienten.

Universell inngangsport på teppet sikrer en trygg tilkobling for å levere en varm beroligende cocoon effekt til pasientene.

Cocoon CWS 4000 er både lett og kompakt og samtidig utviklet for å være brukervennlig for både helsepersonell og medisinsk teknisk personell.

     
Kanmed Operatherm  

 KANMED OPERATHERM

Ny versjon av Kanmed° Operatherm er sikker, kostnadseffektiv og enkel i bruk. Den fleksible røngten gjennomlysbare varmemadrassen plasseres under operasjonsbordet med Kanmed GEL madrass over. Kvalitet og lang levetid på Kanmed Operatherm systmet gjør det mulig å varme pasienter til en minimum av kostnad.  Et fornuftig og effektivt pasientvarmesystem basert på oppvarmet gelmadrass.

<< les mer i brojsyren.

Kanmed Warmcloud

 

 KANMED WARMCLOUD

Lukket støysvakt pasientvarmesystem som forebygger trykksår

Kanmed WarmCloud er et unikt system som sikrer at pasienten holder seg varm under kirurgi og reduserer riskio for utvikling av trykksår.  Kanmed WarmCloud systemet består av en engangs varmluftsmadrass, en hovedenhet og en håndkontroller for å betjene systemet. Ideen er enkel men meget effektiv: varmemadrassen plasseres under pasienten og skaper en myk, komfortabel og temperaturkontrollert demping. 

Systemet er fullstendig lukket og forstyrrer ikke LAF tak (laminær luftsrøm) eller miljøet i operasjonssalen. Systemet forårsaker ikke partikkelslipp som tradisjonelle varmluftsblåsere. Spesielt egnet i ultrarene operasjonsstuer som ved protesekirurgi og graft kirurgi og der det benyttes LAF tak.

Systemet er også energivennlig og meget støysvakt da den samme varme luften sirkuleres i madrassen. 

Systemet forstyrrer ikke arbeid i feltet da den ligger under hele pasienten. Den gir derfor den mest effektive oppvarming tilgjengelig på markedet. 

<< les mer i brosjyren