Rask, sikker og intuitiv defibrillator med kontinuerlig VT/VF analyse under HLR.

 Markedets raskeste AED som gir mest hands-on tid for HLR. 

Enkel 3-trinns drift

Trinn 1 - Åpne lokket 
Åpne lokket for å slå på strømmen. Ryd stemme instruksjoner vil starte umiddelbart og veilede deg gjennom hele prosedyren

Trinn 2 - Fest padsene til pasienten 
Etter at padsene er festet, begynner AED-3100 umiddelbart å analysere hjerterytmen

Trinn 3 - Trykk på sjokkknappen 
Hvis det er behov for et støt, blinker sjokkknappen. Trykk på knappen for å levere elektrisk støt til pasienten

Passer for alle aldre 
Cardiolife AED-3100 kan brukes til både voksne og pediatriske pasienter, uten å endre pads. Energibryteren tillater defibrillering for barn ved å bare bytte til barnemodus for å levere mindre energi.

Automatisk selvtest

Hver dag utfører Cardiolife AED-3100 en selvtest. Denne daglige testen består av å kontrollere den nåværende AED-statusen, utløpsdatoen for slutten, utløpsdatoen for batteriet og gjenværende batteristrøm. En gang i måneden utføres en enda mer grundig test, hvor en full ladning og utslipp legges til de daglige testene. Når AED-kobling brukes til ekstern overvåking, sendes en advarsel automatisk, hvis det oppdages en unormalitet.

Holdbar og kompakt design

Cardiolife AED-3100 opererer i et bredt område av temperaturer, fra -5 til +50 ˚C. Den er kompakt og veier kun 2,3 kg, inkludert batteri og pads. Beskyttelsesgrad IP55

Kontinuerlig hjerterytmeanalyse

Nihon Kohdens kontinuerlige VT / VF algoritme analyserer EKG, selv under HLR. Ladingen starter før et støt anbefales. Dette bidrar til å levere raskere defibrillering enn noen gang tidligere. 

Det tar mindre enn 15 sekunder fra å slå på strømmen. Hurtigere ladetid bidrar til at energi leveres raskere  når VT eller VF er oppdaget.

Cardiolife AED-3100 gir defibrillering ved hjelp av lavere energi, bifasisk impulskurve. Den bruker en bestemt T-krets - ActiBiphasic-teknologi - som er en forbedring sammenliknet med de fleste konvensjonelle bifasiske kretser.