top of page

Silima Serena

Silima logo.png
Serena logo.png

Silima brystproteser

Navnet Silima

Silicon + Mamma (bryst) = Silima

 

Naturlig velvære

Silima er høykvalitets brystproteser som produseres i Tyskland. Produsenten Thuasne, har laget brystproteser for hånd i mer enn 45 år, og bruker den aller nyeste teknologien for å lage kvalitetsprodukter.

En kontinuerlig forbedringsprosess sikrer at Silima brystproteser regelmessig utvikler nye og innovative produkter i forskjellige former og design for å holde tritt med kirurgiske teknikker. Stort utvalg av forskjellige størrelser, former og vekt sikrer at alle kvinner kan finne en brystprotese etter sitt behov.

Silima merkevare står for følelsen av naturlig velvære. Kvinner som har gjennomgått en brystoperasjon setter særlig pris på behagelige og silkemyke brystproteser, som føles skånsomme på huden. Det myket silikonet gjør at brystprotesene legger seg godt mot huden, og følger kroppens bevegelser. Dette gir et estetisk og symmetrisk utseende.

Dokumentasjon

Avalon Silima Serena katalog.jpg

Katalog

Thuasne_Silima_Fertigung 1.JPG
Thuasne_Silima_Fertigung 3.jpg

Hudvennlig og behagelig

Silima har utviklet en spesiell prosessteknikk ved å tilpasse elastisiteten på silikonet slik at den blir myk og beholder sin tekstur, samtidig som den er ekstremt slitesterk. Dette er med på å forlenge holdbarheten til brystprotesen. Den flortynne polyuretanfolien (PU) som innkapsler den myke silikonen er elastisk og resistent mot klor- og saltvann. Brystprotesene oppnår raskt kroppstemperatur når man bruker dem.

Folien er ikke bare hudvennlig, den føles også naturlig. Og takket være en spesiell matt finish, vil den også ligne hudens utseende. En naturlig beige farge i tillegg til to forskjellige nyanser av brunt er tilgjengelig for å ligne mest mulig på den respektives hudfarge. Dette sikrer at brystprotesene ser naturlige ut selv under lette klær.

Silima- kvalitet som lever opp til det den lover

Innføring av kvalitetsstyringssytem og sertifisering, ISO 13485 og ISO 9001, sikrer en gjennomgående høy kvalitet på Silima brystproteser. Dette gjelder i alle ledd, fra utvikling, gjennom hele produksjonsprosessen og helt opp til utsendelse.

Slik behandler du brystprotesen

Selv om Silima brystproteser er av høy kvalitet, behagelig og hudvennlig, kan svette forringe de positive materialegenskapene til produktet, dersom det ikke rengjøres regelmessig. Vi anbefaler deg derfor å vaske brystprotesen hver dag, for å sikre varig elastisitet og styrke. Brystprotesene er enkle å pleie, du trenger bare en mild såpe og skylle dem i lunkent vann.

 

Rengjøring og behandling

  • Rengjør med mild såpe og skyll av med lunkent vann

  • Ikke bruk løsemiddel eller børste

  • Tørke forsiktig med et mykt håndkle

  • Ikke legg protesen på et varmeelement og ikke bruk hårføner

  • Du kan gjerne oppbevare protesen i originalesken

  • Hold spisse og skarpe gjenstander som f.eks. brosjer, borte fra brystprotesen

  • Pass også på dyr, ettersom deres skarpe klør kan skade PU folien

  • Følg også bruksanvisning som følger med brystprotesen

Thuasne_Silima_Fertigung 2 (1).JPG
Thuasne_Silima_Fertigung 4 (1).jpg

SERENA er en normalvektsprotese i 100 % silikon. Dette gjør at brystprotesen er silkemyk og hudvennlig og gir maksimal komfort. Konsistens, elastisitet og bevegelse er veldig likt et naturlig bryst. Vask og vedlikehold er det samme som for Silima.

bottom of page